Calzadas

Vehicles de Mobilitat Personal

Vehicles de Mobilitat Personal

 

Cada vegada està sent més problemàtica la presència de més diversitat d\'artefactes, sobretot elèctrics, usats per als desplaçaments per la ciutat, els anomenats Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

 

 

Davant la confusió i fins i tot el buit legal, els ajuntaments han anat aprovant normes al respecte sense que hi hagi un criteri uniforme sobre això.

 

 

CicloJuristas ha col·laborat en el si de la \"Mesa Espanyola de la Bicicleta\" per fer una proposta de regulació dels VMP que contempli l\'ús d\'aquests vehicles com un instrument útil en la mobilitat sostenible i com a alternativa al cotxe o/a la motocicleta, però no com a vehicles dissuasoris de l\'ús de la bicicleta, perquè no s\'ha d\'oblidar que aquests VMP són maneres passives de desplaçament (exclusivament amb motor) i no aporten els avantatges de les bicicletes, que comporten una manera activa de desplaçament i per tant més saludable.

Sabaticrab

View posts by Sabaticrab
Biciactivismo y otras cosas... Con mi filosofía trato de inspirar y de concienciar a las personas sobre "cómo nos movemos por el mundo es un reflejo de quién realmente somos". Esto es lo que siento y es lo que me mueve... http://sabaticrab.com

Deja un comentario. Enriquecen el blog. ;-)

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Scroll to top